INDVIELSE AF VÆKSTHUSENE
Fredag den 12. sep. blev Væksthusene i Botanisk Have indviet af Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen.

BESØG VORES NYE HJEMMESIDE
Se www.sciencemuseerne.dk

PLANETARIENYT
Fra 12. aug. 2014 er der på hverdage kun planetarieforestilling på bestilling.
Lørdag og søndag kl. 12 og 14 er der fortsat levende fortælling om aftenens stjernehimmel.

MÅNEDENS GENSTAND
Steno Museets magasiner rummer tusindvis af genstande, som der ikke er plads til i udstillingerne. For at bringe nogle af dem frem i lyset, vil vi fremover præsentere 'månedens genstand' her på hjemmesiden. Enkelte af genstandene vil også blive udstillet i museets foyer. Der er også mulighed for selv at kikke rundt i samlingsdatabasen.

VEJRET VED STENO MUSEET
Steno Museet har installeret en automatisk vejrstation i museumshaven. Så nu kan du altid se, hvordan vejret er på Steno Museet.

FORMIDLERE SØGES TIL SCIENCE MUSEERNE
Er du en god og inspirerende formidler, der brænder for naturvidenskab? Så kan du måske få job på Science Museerne. Vi skal både bruge rundvisere til Steno Museet (ansøgningefrist 19. sep.) og formidlere til Væksthusene (ansøgningefrist 13. okt.).

STENOMUSEN 63
Stenomusen er udkommet med nr. 63. Heri kan du bl.a. læse om åbningen af cafeen i Væksthusene og om sommerens aktiviteter på Science Museerne.

NYT FRA SKOLETJENESTEN
Se nyhedsbrevet bl.a. om et nyt undervisningstilbud.

STENO MUSEET PÅ FACEBOOK
Nu kan du løbende følge med i Steno Museets aktiviteter på Facebook.

FULDMÅNEAFTEN I PLANETARIET
Næste fuldmånearrangement: onsdag 8. oktober kl. 20: Viden og Visuals: ”Kan man fange et stjerneskud?” Kom og rør et stjerneskud, når planetarieinspektør Aase Roland Jacobsen finder meteoritter frem i cafeen og fortæller om Solsystemets dannelse for mere end 4 milliarder år siden.
Entre 60 kr. Billetter skal købes elektronisk.
Science Museerne er en del af hovedområdet Science and Technology ved Aarhus Universitet.

  Kontakt: Steno Museet, C.F. Møllers Alle 2, 8000 Århus C, Tlf.: 87155415, Email: